Til jula

Hvorfor ikke gjøre julestria litt mindre stri, og heller bestille julematen fra oss? Vi leverer et stort utvalg av julemat til konkurransedyktige priser. 

Minimum 10 kuverter

Julemeny

(Allergener: 4,11,12)

  • 2 ribbebiter, 1 medisterpølsebit, 1 medisterkake
  • Surkål, tyttebær, kokt poteter, ribbefett

Koldttallerken med julemat

(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,10)

  • Røkt laks med eggerøre
  • Juleskinke med pariseragurk
  • Julesylte m/slottssennep
  • Kalkunbyst med waldorfsalat
  • Kald ribbebit
  • kald julepølse
  • Kokt egg med reker og majones
  • Loff, fersk lefse med smør

Spesialjulebord

(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,9,10,11,12)

  • Vår hjemmlagde tomatsild
  • Glassmestersild
  • Gravet laks med sennepssaus, sitron og dill
  • Valdresraket ørret med purreløk
  • Røkt/kokt kalkunbryst med ananas og svisker
  • Juleskinke med pariseragurk
  • Hjemmelagd julesylte med slottssennep
  • Spekeskinke med melon
  • Eggerøre
  • Potetsalt og waldorfsalat
  • Varmt: Ribbe (2 biter), medisterpølse, surkål,
    kokte poteter, ribbefett og tyttebær
  • Riskrem med kirsbærsaus
  • Brød, lefse og smør

Kalkun

  • Kalkun
  • Rosenkål
  • Gulrøtter
  • Waldorfsalat
  • Kokte poteter
  • Fløtesaus

Nyttårs koldtbord: alternativ 1

(Allergener: 1,2,4,7,8,10,12)

  • Røkt kalkunbryst med ananas
  • Waldorfsalat
  • Marinert roastbiff med løk og remulade
  • Potetsalat
  • Juleskinke med svisker og rødbeter
  • Røkt laks
  • Eggerøre
  • Kokte egg med reker og majones
  • Karbonader m/løk (klare for oppvarming)

Multekrem

(Allergener: 4)

Min. 15 personer per bestilling)

Stor juletallerken

(Allergener: 4,11,12)

  • 3 ribbebiter, 2 pølser, 1 medisterkake
  • Surkål, tyttebær, kokt poteter, ribbefett
  • Rikelig nok til 2 ganger servering fra fat

Julesnitter

(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,10)

  • Kalkunbyst med waldorfsalat
  • Julesylte m/slottssennep
  • Reker med majones
  • Røkt laks med eggerøre

Pinnekjøtt

(Allergener: 4,12)

  • Pinnekjøtt servert med vossakorv
  • Kålrotstappe blandet med gulrøtter og poteter
  • Mandelpoteter, søsaus

Rakfiskbord

(Allergener: 2,3,4,12)

  • Valdresraket ørret med purreløk
  • Mandelpoteter. smør, lefse og flatbrød
  • Anrettet i tretrau

Lutefisk (èn servering)

  • Lutefisk
  • Ertestuing
  • Baconfett
  • Kokte poteter

Lutefisk (to serveringer)

  • Lutefisk
  • Ertestuing
  • Baconfett
  • Kokte poteter

Riskrem

(Allergener: 4,11)

Min. 15 personer per bestilling)

Risgrøt 0,5

(Allergener: 4)

Info om nyttårs koldtbord:

Minimum 10 personer
Hentes eller bringes før kl. 16.00
Bestill i god tid!

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

 

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.