Koldtbord / buffet

Noe for alle og enhver.

Standardkoldtbord

(Allergener: 1,2,4,7,8,9,10,11,12)
Minimum 10 pers.

  • Røkt laks og eggerøre
  • Varmrøkt ørret og majones
  • Roastbeef og remulade
  • Kokt røkt skinke og friske frukter
  • Spekeskinke
  • Potetsalat og Waldorfsalat
  • Varm mat: Kylling og varm karbonade med løk.

Spekemat anrettet i trau

(Allergener: 1,3*,4,7,8,12)

  • 6 sorter spekemat, delikat anrettet i trau.
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • Rømme
  • Flatbrød
  • Loff og smør.

Koldtbord Finnskogen

(Allergener: 1,2,4,7,8,9,10,12)
Minimum 10 pers.

  • Viltgravet ørret og sennepssaus
  • Varmrøkt røye/sik og krepsehaler
  • Gravet elgfilet og ripsgele
  • Roastbeef av elg og skogsbærsaus
  • Spekeskinke, varmrøkt elgkjøtt, morrpølse
  • servert med potetsalat, rømme, eggerøre.
  • Til varmrett serveres finnbiff, ristet skogssopp, tyttebær og kokte poteter.
  • Multekrem.

Tillegg

(Allergener: 3*4  og / eller 4,8)

  • Brød og smør
    og / eller
  • Grønn salat, dressing

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

 

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.