

Koldtbord / buffet
Noe for alle og enhver.
Standardkoldtbord
(Allergener: 1,2,4,7,8,9,10,11,12)
Minimum 10 pers.
- Røkt laks og eggerøre
- Fiskekabaret og reker
- Varmrøkt ørret og majones
- Roastbeef og remulade
- Kokt røkt skinke og friske frukter
- Spekeskinke
- Potetsalat og Waldorfsalat
- Varm mat: Kylling og varm karbonade med løk.
Koldtbord Finnskogen
(Allergener: 1,2,4,7,8,9,10,12)
Minimum 10 pers.
- Viltgravet ørret og sennepssaus
- Varmrøkt røye/sik og krepsehaler
- Gravet elgfilet og ripsgele
- Roastbeef av elg og skogsbærsaus
- Spekeskinke, varmrøkt elgkjøtt, morrpølse
- servert med potetsalat, rømme, eggerøre.
- Til varmrett serveres finnbiff, ristet skogssopp, tyttebær og kokte poteter.
- Multekrem.
Spekemat anrettet i trau
(Allergener: 1,3*,4,7,8,12)
- 6 sorter spekemat, delikat anrettet i trau.
- Eggerøre
- Potetsalat
- Rømme
- Flatbrød
- Loff og smør.
Tillegg
(Allergener: 3*4 og / eller 4,8)
- Brød og smør
og / eller - Grønn salat, dressing
Allergener
Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.
- Egg
- Fisk
- Gluten
- Melk
- Nøtter
- Peanøtter
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Skalldyr
- Soya
- Svoveldioksyd / sulfitter
- Bløtdyr
- Lupiner
*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr.
* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter
All mat er laget på samme kjøkken.