Koldtbord / buffet

Noe for alle og enhver.

Standardkoldtbord

(Allergener: 1,2,4,7,8,9,10,11,12)
Minimum 10 pers.

 

  • Røkt laks og eggerøre
  • Fiskekabaret og reker
  • Varmrøkt ørret og majones
  • Roastbeef og remulade
  • Kokt røkt skinke og friske frukter
  • Spekeskinke
  • Potetsalat og Waldorfsalat
  • Varm mat: Kylling og varm karbonade med løk.

Koldtbord Finnskogen

(Allergener: 1,2,4,7,8,9,10,12)
Minimum 20 pers.

 

  • Viltgravet ørret og sennepssaus
  • Varmrøkt røye/sik og krepsehaler
  • Gravet elgfilet og rognebærgelé
  • Roastbeef av elg og skogsbærsaus
  • Spekeskinke, varmrøkt elgkjøtt, morrpølse
  • servert med potetsalat, rømme, eggerøre.
  • Til varmrett serveres finnbiff, ristet skogssopp, tyttebær og kokte poteter.
  • Multekrem.

Spekemat anrettet i trau

(Allergener: 1,3*,4,7,8,12)

 

  • 6 sorter spekemat, delikat anrettet i trau.
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • Rømme
  • Flatbrød
  • Loff og smør.

Tillegg

(Allergener: 3*4  og / eller 4,8)

  • Brød og smør
    og / eller
  • Grønn salat, dressing
Allergener

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.