

Brødmat og lunsjmeny
Klassisk og enkelt, mat til møtet eller kurset. Unn deg selv en bedre lunsj.
Minimum 10 kuverter
Snitter (3+1)
(Allergener: 1,2,3*,4,10)
- Røkt laks og eggerøre
- Reker og majones
- Roastbeef og remulade
- Varmt karbonadesmørbrød
Smørbrød
(Allergener: 1,2,3*,4,10)
- Reker og majones
- Røkt laks m/eggerøre, eller
- Karbonade og løk
Kalde snitter
(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,10)
- Røkt laks og eggerøre
- Reker og majones
- Roastbiff og remulade
- Røkt bogskinke med Waldorfsalat
- Brie/ Camembert med frukt
Rundstykker
(Allergener: 1,2,3*,4,9,10)
- Ost eller skinke,
- Roastbiff, reker eller laks
Lunsjtallerken
(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,9,10,12)
- Røkt laks, eggerøre, kokt egg og reker, rostbeef og potetsalat,
- Blandet frisk salat, røkt skinke, ost, brød og smør.
Spekemattallerken
(Allergener: 1,3*,4,7,8,12)
- Spekeskinke, fenalår, salami, morrpølse, potetsalat, eggerøre,
- Loff, flatbrød og smør.
Baguetter
(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,9,10,12)
- Assortert pålegg
Vi leverer også…
(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,9,10)
- Roastbeeftallerken
Allergener
Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.
- Egg
- Fisk
- Gluten
- Melk
- Nøtter
- Peanøtter
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Skalldyr
- Soya
- Svoveldioksyd / sulfitter
- Bløtdyr
- Lupiner
*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr.
* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter
All mat er laget på samme kjøkken.