Middag og selskapsmat

Mat som både metter og smaker godt. 

Gryteretter

  • Brun lapskaus (Allergener: 3*,4,7,12) kr 85,-
  • Kylling curry (Allergener: 4,7,8) kr 155,-
  • Chilligryte m/guacamole, chips, potetmos og tomatsalsa (Allergener: 3*,4,7,8,9,12) kr 150,-
  • Stroganoffgryte (Allergener: 4,7,8) kr 145,-
  • Viltgryte (Allergener: 4,7,8) kr 145,-
  • Finnbiff (Allergener: 4,7,8) kr 150,-

Alle våre gryteretter inkluderer

  • Valgfritt poteter eller ris (Allergener: 12)
  • Brød og smør (Allergener: 3*,4)
  • Grønn salat og dressing (Allergener: 4,8)

Hovedretter

(Allergener: 3*,4,7,8,12)

  • Røkt svinekam kr 175,-
  • Skinkestek kr 165,-
  • Oksestek kr 170,-
  • Kalvestek kr 175,-
  • Lammelår kr 185,-
  • Reinsdyrstek  kr195,-
  • Elgstek kr 180,-
  • Helstekt svinefilet (indre) kr 195,-
  • Helstekt oksefilet (indre) kr 240,-
  • Helstekt elgytrefilet kr 295,-

Alle våre hovedretter inkluderer

  • To sorter grønnsaker
  • Saus
  • Poteter
  • Tyttebærsyltetøy
  • Fatpynt.
  • Rikelig til to ganger servering.

Forretter

  • Honningmelon med spekeskinke  kr 45,-
  • Avocado – skalldyr (Allergener: 1,4,7,8,10,12) kr 45,-
  • Skalldyrcoctail (Allergener: 4,8,10) kr 45,-
  • Gravet laks m/sennepsaus (Allergener: 2,3*,8) kr 45,-
  • Røkt elgkjøtt m/skogsbærsaus (Allergener: 2,3*,8) kr 55,-

Pastaretter

  • Lasagne (Allergener: 3*,4,7,9): kr 95,-
  • Pasta Milanaise (Allergener: 3*,4,7,): kr 95,-
  • Pasta Bolognaise (Allergener: 3*,4,7,): kr 95,-

Alle våre pastaretter inkluderer:

  • Brød og smør (Allergener: 3*,4)
  • Grønn salat og dressing (Allergener: 4,8)

Desserter

  • Fruktsalat i krydderlake med likørkrem (Allergener: 4) kr 55,-
  • Vaniljeis og lune bjørnebær (Allergener: 1,4) kr 55,-
  • Hjemmelaget karamellpudding og krem (Allergener: 1,4) kr 60,-
  • Multekrem (Allergener: 4) kr 75,-
  • Créme brulée (Allergener: 1,4) kr 70,-
  • Panna Cotta (Allergener: 4) kr 70,-
  • Sjokoladefondand og frisk frukt og bær (Allergener: 1,3*,4,11) kr 70,-
Allergener

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.