

Middag og selskapsmat
Mat som både metter og smaker godt.
Gryteretter
- Brun lapskaus (Allergener: 3*,4,7,12) kr 110,-
- Kylling curry (Allergener: 4,7,8) kr 175,-
- Chilligryte m/guacamole, chips, potetmos og tomatsalsa (Allergener: 3*,4,7,8,9,12) kr 175,-
- Stroganoffgryte (Allergener: 4,7,8) kr 160,-
- Viltgryte (Allergener: 4,7,8) kr 160,-
- Finnbiff (Allergener: 4,7,8) kr 165,-
Alle våre gryteretter inkluderer
- Valgfritt poteter eller ris (Allergener: 12)
- Brød og smør (Allergener: 3*,4)
- Grønn salat og dressing (Allergener: 4,8)
Hovedretter
(Allergener: 3*,4,7,8,12)
- Røkt svinekam kr 185,-
- Skinkestek kr 180,-
- Oksestek kr 190,-
- Kalvestek kr 205,-
- Lammelår kr 220,-
- Reinsdyrstek kr 220,-
- Elgstek kr 220,-
- Helstekt svinefilet (indre) kr 220,-
- Helstekt oksefilet (indre) kr 295,-
- Helstekt elgytrefilet kr 330,-
Alle våre hovedretter inkluderer
- To sorter grønnsaker
- Saus
- Poteter
- Tyttebærsyltetøy
- Fatpynt.
- Rikelig til to ganger servering.
Forretter
- Honningmelon med spekeskinke kr 55,-
- Avocado – skalldyr (Allergener: 1,4,7,8,10,12) kr 55,-
- Skalldyrcoctail (Allergener: 4,8,10) kr 70,-
- Gravet laks m/sennepsaus (Allergener: 2,3*,8) kr 65,-
- Røkt elgkjøtt m/skogsbærsaus (Allergener: 2,3*,8) kr 70,-
- Kremet skogssopp-suppe med brød (Allergener: 3,4 ) kr 80,-
Pastaretter
- Lasagne (Allergener: 3*,4,7,9): kr 110,-
- Pasta Milanaise (Allergener: 3*,4,7,): kr 110,-
- Pasta Bolognaise (Allergener: 3*,4,7,): kr 110,-
Alle våre pastaretter inkluderer:
- Brød og smør (Allergener: 3*,4)
- Grønn salat og dressing (Allergener: 4,8)
Desserter
- Fruktsalat i krydderlake med likørkrem (Allergener: 4) kr 65,-
- Vaniljeis og lune bjørnebær (Allergener: 1,4) kr 65,-
- Hjemmelaget karamellpudding og krem (Allergener: 1,4) kr 75,-
- Multekrem (Allergener: 4) kr 90,-
- Créme brulée (Allergener: 1,4) kr 85,-
- Panna Cotta (Allergener: 4) kr 85,-
- Sjokoladefondand og frisk frukt og bær (Allergener: 1,3*,4,11) kr 85,-
Allergener
Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.
- Egg
- Fisk
- Gluten
- Melk
- Nøtter
- Peanøtter
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Skalldyr
- Soya
- Svoveldioksyd / sulfitter
- Bløtdyr
- Lupiner
*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr.
* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter
All mat er laget på samme kjøkken.