Middag og selskapsmat

Mat som både metter og smaker godt.
Minimum 10 kuverter

Gryteretter

  • Biff lapskaus (Allergener: 3*,4,7,12) kr 132,-
  • Kylling curry (Allergener: 4,7,8) kr 208,-
  • Chilligryte m/guacamole, chips, potetmos og tomatsalsa (Allergener: 3*,4,7,8,9,12) kr 208,-
  • Stroganoffgryte (Allergener: 4,7,8) kr 194,-
  • Viltgryte (Allergener: 4,7,8) kr 194,-
  • Finnbiff (Allergener: 4,7,8) kr 199,-

 

Alle våre gryteretter inkluderer

  • Valgfritt poteter eller ris (Allergener: 12)
  • Brød og smør (Allergener: 3*,4)
  • Grønn salat og dressing (Allergener: 4,8)

Hovedretter

(Allergener: 3*,4,7,8,12)

  • Røkt svinekam kr 226,-
  • Skinkestek kr 215,-
  • Oksestek kr 229,-
  • Kalvestek kr 249,-
  • Lammelår kr 264,-
  • Reinsdyrstek  kr 275,-
  • Elgstek kr 275,-
  • Helstekt svinefilet (indre) kr 275,-
  • Helstekt oksefilet (indre) kr 415,-
  • Helstekt elgytrefilet kr 424,-


Alle våre hovedretter inkluderer

  • To sorter grønnsaker
  • Saus
  • Poteter
  • Tyttebærsyltetøy
  • Fatpynt

Forretter

  • Skinke og melonsymfoni  kr 82,-
  • Skalldyrcoctail (Allergener: 4,8,10) kr 95,-
  • Gravet laks m/sennepsaus (Allergener: 2,3*,8) kr 82,-
  • Røkt elgkjøtt m/skogsbærsaus (Allergener: 2,3*,8) kr 82,-
  • Kremet skogssopp-suppe med brød (Allergener: 3,4) kr 93,-

Pastaretter

  • Lasagne (Allergener: 3*,4,7,9)kr 132,-
  • Pasta Milanaise (Allergener: 3*,4,7,)kr 132,-
  • Pasta Bolognaise (Allergener: 3*,4,7,)kr 132,-


Lunsjretter

Alle våre pastaretter inkluderer:

  • Brød og smør (Allergener: 3*,4)
  • Grønn salat og dressing (Allergener: 4,8)

Desserter

  • Fruktsalat i krydderlake med likørkrem (Allergener: 4) kr 79,-
  • Vaniljeis og lune bjørnebær (Allergener: 1,4) kr 79,-
  • Hjemmelaget karamellpudding og krem (Allergener: 1,4) kr 96,-
  • Multekrem (Allergener: 4) kr 108,-
  • Créme brulée (Allergener: 1,4) kr 99,-
  • Panna Cotta (Allergener: 4) kr 99,-
  • Sjokoladefondand og frisk frukt og bær (Allergener: 1,3*,4,11) kr 99,-

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

 

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.