Om oss

Tom Ole

Tom Ole har jobbet som kokk siden 1983. Han har vokst opp med en mesterkokk og hotell eier som far, og kom derfor tidlig inn i gamet. Han har erfaringer fra restauranter i Kongsvinger, som Rådhusrestauranten og Bastian Brasserie, Statholderen Spiseri i Oslo, og Centrum hotell på Dokka. Han har også to kontingenter som kokk i FN-tjeneste i Libanon. Han er interessert i alle slags typer matlaging, og liker spesielt å lage spennende mat med inspirasjon fra ulike utenlandske kjøkken. Fingermat er hans spesialitet, og han eksperimenterer gjerne med nye råvarer, spennende krydder og kombinasjoner.

Spesialitet: Fingermat, brødbakst og varme retter.
Hobby: Musikk, litteratur og mat!

 

Uno

Uno har solid erfaring fra matvarebransjen gjennom mange år i dagligvarhandelen. Han fikk fagbrev som kokk høsten 2007. Kokkefaglig legger han vekt på «Det norske kjøkken» med fokus på tradisjon og lokale råvarer. Uno har genuin interresse for matlagning med fokus på menyarbeid og riktig valg av drikke til mat.

Spesialitet: Varmmat og menyarbeid
Hobby: Mat, film, musikk og KIL fotball