Buffet

fingermat

Standardkoldtbord

Minimum 10 pers.

Røkt laks og eggerøre
Fiskekabaret og reker
Varmrøkt ørret og majones
Roastbeef og remulade
Kokt røkt skinke og friske frukter
Spekeskinke
Potetsalat og Waldorfsalat
Varm mat: Kylling og varm karbonade med løk.

Pris pr kuvert: 205,-

 

Spekemat anrettet i trau

6 sorter spekemat, delikat anrettet i trau.

Eggerøre

Potetsalat
Rømme

Flatbrød

loff og smør.


Pris pr kuvert: 185,-

Koldtbord Finnskogen

Minimum 20 pers.

Viltgravet ørret og sennepssaus
Varmrøkt røye/sik og krepsehaler
Gravet elgfilet og rognebærgelé
Roastbeef av elg og skogsbærsaus
Spekeskinke, varmrøkt elgkjøtt, morrpølse
servert med potetsalat, rømme, eggerøre.
Til varmrett serveres finnbiff, ristet skogssopp, tyttebær og kokte poteter.

Multekrem.

Pris pr kuvert: 270,-

 

Tillegg til Koldtbord

Assortert brød og smør 22,- pr pers

Grønn salat med dressing 22,- pr pers.

Kontakt oss

Holsæther Catering
Høgspentvegen 5
2008 Kongsvinger

Tlf: 62 81 96 99
Fax: 62 81 68 22
Mobil: 909 62 471
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpne kontaktskjema

logotype

Følg oss