Bryllupsmeny

konfirmasjon

Timianstekt elg

  • Spekeskinke, sesongens dampede grønne asparges, parmesanost og urtekrem.
  • Timianstekt elg, appelsinkokt gulrot, sellerirotpure, ripsgele, kremet sopp og lun nypotetsalt med urtevinaigrette.
  • Jordbærpannacotta.

Pepperstekt kalveentrecote

  • Hvitløk- og chillimarinerte scampi, frisk salat, dijon-og urtevinaigrette og toast.
  • Pepperstekt kalveentrecote, smørfrest sopp, glasert småløk, gulrotpure, rødvinsaus og rosmarin- og baconstekte roswaldpoteter.
  • Vaniljepannacotta og limemarinerte friske bær.

Helgrillet entrecote av storfe

  • Røkelaks og avocadokrem på toast.
  • Helgrillet entrecote av storfe, maisstuing, frisk grønn salat med ristede pinjekjerner og sitrus- og løkvinaigrette, timiansmør og ovnsstekte båtpoteter.
  • Hjemmelaget karamellpudding og pisket krem.

Pepperstekt indrefilet av storfe

  • Spekeskinke, mango- og melonsymfoni, grønn salat med pinjekjerner og sitrus, hvitløk og basilikumvin-aigrette.
  • Pepperstekt indrefilet av storfe, smørkokt brokkoli, dampede babygulrøtter, timianstekt sjampinjong, mild peppersaus og fløtegratinerte poteter.
  • Creme Brulle og friske jordbær.

Urtestekt kalvefilet, 5-retters

  • Chilli- og hvitløksmarinerte scampi og toast.
  • Kremet fiskesuppe.
  • Champagnesorbet og friske jordbær.
  • Urtestekt kalvefilet, smørdampet asparges, stekt sjampinjong, appelsinkokt gulrot, fløtesaus og ovnsstekte båtpoteter.
  • Pasjonsfruktpannacotta og friske bringebær.

Hvitløk- og rosmarinstekt lam

  • Sitrus- og koriandermarinerte reker, frisk salat, gressløkrømme og toast.
  • Hvitløk- og rosmarinstekt lam, paprika- og bønneragu, timianstekt sjampinjong, rosmarinsaus og ovnsstekte båtpoteter.
  • Anis- og kanelmarinerte tropiske frukter og likørkrem.

 

Timianstekt ytrefilet av svin

  • Scampisalat med vårløk, mynte og basilikum og toast.
  • Timianstekt ytrefilet av svin, frisk bladsalat, gulrotpure, timiansaus og urtestekte båtpoteter.
  • Anis- og kanelmarinerte frukter og likørkrem.

Pepperstekt svinenakke

  • Skagentoast.
  • Pepperstekt svinenakke, maisstuing, coleslaw, mild peppersaus og lun nypotetsalat.
  • Ostekake og jordbærsaus.

Urte- og hvitløksmarinert lammestek

  • Årets smørdampede grønne asparges, spekeskinke, parmesankjeks og gressløkrømme.
  • Urte- og hvitløksmarinert lammestek, paprika- og bønneragu, myntegele, rosmarinsaus og kokte poteter.
  • Vaniljeis og friske jordbær.

Urtestekt hjort

  • Urtegravet elgfilet, rognebærgele, tyttebærkrem og toast.
  • Urtestekt hjort, smørfrest sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, viltsaus og kokte poteter.
  • Tilslørte bondepiker.

Timianstekt elg

  • Cantaloupemelon, spekeskinke, gressløkkrem og toast.
  • Timianstekt elg, rotselleripure, appelsinkokt gulrot, rognebærgele, timiansaus og urtestekte båtpoteter.
  • Multepannacotta.

Pepperstekt indrefilet av storfe

  • Urtemarinerte reker, grønn salat, gressløkrømme og toast.
  • Pepperstekt indrefilet av storfe, smørdampet brokkoli, appelsinkokt gulrot, timianstekt sjampinjong, mild peppersaus og gratinerte poteter.
  • Marinerte jordbær og kanelmousse.

Her er oversikt over noe av det vi kan anbefale som meny til den beste dagen i Deres liv!
Det er også lov til å sette sammen en meny selv.
Ta kontakt med oss for å få pristilbud.

Kontakt oss

Holsæther Catering
Høgspentvegen 5
2008 Kongsvinger

Tlf: 62 81 96 99
Fax: 62 81 68 22
Mobil: 909 62 471
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpne kontaktskjema

logotype

Følg oss