

Til konfirmasjonen
Vi har komponert et koldtbord basert på våre mest populære råvarer og har valgt mat vi vet mange unge liker. Lykke til med festen!
Minimum 10 kuverter
Konfirmasjonskoltbord
(Allergener: 1,2,4,7,8,10,11,12)
(Allergener: 1,2,4,7,8,10,11,12)
- Rekekabaret medmajones
- Røket laks med eggerøre
- Roastbeef med remulade
- Kalkunbryst med ananas
- Spekeskinke med melon
- Rekesalat
- Waldorfsalat
- Potetsalat
Varmrett
- Lasagne (Allergener: 1,3*,4,7)
- Blandet frisk salat, dressing. (Allergener: 4,8)
- Minibaguette og smør (Allergener: 3*,4)
Dessert
- Tropisk fruktsalat og krem (Allergener: 4)
Allergener
Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.
- Egg
- Fisk
- Gluten
- Melk
- Nøtter
- Peanøtter
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Skalldyr
- Soya
- Svoveldioksyd / sulfitter
- Bløtdyr
- Lupiner
*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr.
* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter
All mat er laget på samme kjøkken.