Til konfirmasjonen

Vi har komponert et koldtbord basert på våre mest populære råvarer og har valgt mat vi vet mange unge liker. Lykke til med festen!

Konfirmasjonskoltbord
(Allergener: 1,2,4,7,8,10,11,12)

  • Rekekabaret medmajones
  • Røket laks med eggerøre
  • Roastbeef med remulade
  • Kalkunbryst med ananas
  • Spekeskinke med melon
  • Rekesalat
  • Waldorfsalat
  • Potetsalat

 

Varmrett

  • Lasagne (Allergener: 1,3*,4,7)
  • Blandet frisk salat, dressing. (Allergener: 4,8)
  • Minibaguette og smør (Allergener: 3*,4)

Dessert

  • Tropisk fruktsalat og krem (Allergener: 4)
Allergener

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.