Tapas / Fingermat

Vi ønsker å gjøre ditt selskap til en matopplevelse! Alle våre retter er laget fra bunnen av med gode råvarer og vi vet at det vil smake. Vår bestselger, i tillegg til klassisk koldtbord, er vår fingermatmeny. Her er det smakfulle, deilige retter og spennende kontraster – for den som ønsker noe spesielt!

Juletapas
Minimum 6 personer

  • Røkelaks- og eggesmørfyllt lefserull
  • Sylte- og sennepsssfyllt lefserull
  • Julepate og stekt sopp på brød
  • Baconsurrede dadler
  • Urtemarinerte reker og gressløkkrem
  • Tomat- og løksalat
  • Chilimarinerte kyllingklubber
  • Chipotlemarinert svineribbe
  • Spicy kjøttboller og tomatsaus
  • Ovnsbakte mandelpoteter og aioli
Allergener

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.