Tapas / Fingermat

Vi ønsker å gjøre ditt selskap til en matopplevelse! Alle våre retter er laget fra bunnen av med gode råvarer og vi vet at det vil smake. Vår bestselger, i tillegg til klassisk koldtbord, er vår fingermatmeny. Her er det smakfulle, deilige retter og spennende kontraster – for den som ønsker noe spesielt!

Kortreist fingermat

(Allergener: 1,2,3*,4,8,10,12)
Minimum 10 kuverter

 

  • Røkelaks- og eggesmørfyllt lefserull.
  • Urtemarinerte reker og gressløkkrem.
  • Spekeskinke og marinerte grønnsaker.
  • Viltgravet elg, tyttebærkrem og flatbrød.
  • Tomatsalat.
  • Bondeomelett.
  • Urte- og vårløkmarinert kyllingfilet.
  • Urtestekt elgfilet og timianstekt sopp.
  • Baconstekt poteter og rosmarin.
  • Landbrød
  • Timiansmør

Husets originale fingermat

(Allergener: 1,3*,4,7,9,10,11)
Minimum 10 kuverter

 

  • Marinerte oliven.
  • Marinert svinefilet.
  • Chilliboller i tomatsaus.
  • Hvitløksmarinerte scampi og sursøt chillisaus.
  • Chipotlemarinerte kyllingklubber.
  • Pastasalat.
  • Tomat- og løksalat.
  • Guacamole.
  • Tortillachips.
  • Ovnsbakte mandelpoteter.
  • Landbrød
  • Hvitløksmør.

Middelhavstapas

(Allergener: 1,3*,4,5**,7,8,9,10,11,12)
Minimum 10 kuverter

 

  • Hvitløksmarinert sjampinjong.
  • Serranoskinke og marinert manchego.
  • Pastasalat med rødløk, oliven, solmodne tomater og pesto.
  • Saltpoteter og aioli.
  • Spansk tortilla.
  • Hvitløk- og chillimarinerte scampi.
  • Chipotlestekte kyllingklubber.
  • Timianfarsert svinefilet.
  • Chilliboller og tomatsaus.
  • Urtefoccacia.
  • Timiansmør.

Alternative retter

(Allergener: 1,2,3*,4,5***,9,11)

  • Blåmuggostkrem, ristet valnøtt og honning på lyst brød.
  • Saltpotet, egg og røkelaks.
  • Sesamstekt kyllingspyd.
  • Varmrøkt elg og asparges.
  • Viltpate, timianstekt sopp og rognebærgele på grovt brød.
  • Hvitløkstekt sjampinjong.
  • Marinert svinefilet.
Allergener

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.