Til bryllupet

Her er en oversikt over noe av det vi kan anbefale som meny til den beste dagen i deres liv! Det er også lov til å sette sammen en meny selv. Ta kontakt for å få et pristilbud.

Timianstekt elg

(Allergener: 4,7,8,12)

 

  • Spekeskinke, sesongens dampede grønne asparges, parmesanost og urtekrem.
  • Timianstekt elg, appelsinkokt gulrot, sellerirotpure, ripsgele, kremet sopp og lun nypotetsalt med urtevinaigrette.
  • Jordbærpannacotta.

Pepperstekt kalveentrecote

(Allergener: 3*,4,7,8,10,12)

 

  • Hvitløk- og chilimarinerte scampi, frisk salat, dijon- og urtevinaigrette og toast.
  • Pepperstekt kalveentrecote, smørfrest sopp, glasert småløk, gulrotpure, rødvinsaus og rosmarin- og baconstekte roswaldpoteter.
  • Vaniljepannacotta og limemarinerte friske bær.

Helgrillet entrecote av storfe

(Allergener: 1,2,3*,4,8,12)

 

  • Røkelaks og avocadekrem på toast.
  • Helgrillet entrecote av storfre, maisstuing, frisk grønn salat med ristede pinjekjerner og sitrus- og løkvinaigrette, timiansmør og ovnsstekte potetbåter.
  • Hjemmelaget karamellpudding og pisket krem.

Pepperstekt indrefilet av storfe

(Allergener: 1,3*,4,7,8,12)

 

  • Spekeskinke, mango- og melonsymfoni, grønn salat med pinjekjerner og sitrus, hvitløk og basilikumvin-aigrette.
  • Pepperstekt indrefilet av storfe, smørkokt brokkoli, dampede babygulrøtter, timianstekt sjampinjong, mild peppersaus og fløtegratinerte poteter.
  • Creme Brulle og friske jordbær.

Timianstekt ytrefilet av svin

(Allergener: 3*,4,7,8,10,12)

 

  • Scampisalat med vårløk, mynte og basilikum og toast.
  • Timianstekt ytrefilet av svin, frisk bladsalat, gulrotpure, timiansaus og urtestekte båtpoteter.
  • Anis- og kanelmarinerte frukter og likørkrem.

Pepperstekt svinenakke

(Allergener: 1,3*,4,7,8,10,12)

 

  • Skagentoast.
  • Pepperstekt svinenakke, maisstuing, coleslaw, mild peppersaus og lun nypotetsalat.
  • Ostekake og jordbærsaus.

Urte- og hvitløksmarinert lammstek

(Allergener: 1,3*,4,7,8,12)

 

  • Årets smørdampede grønne asparges, spekeskinke, parmesankjeks og gressløkrømme.
  • Urte- og hvitløksmarinert lammestek, paprika- og bønneragu, myntegele, rosmarinsaus og kokte poteter.
  • Vaniljeis og friske jordbær.

Urtestekt hjort

(Allergener: 3*,4,7,8,12)

 

  • Urtegravet elgfilet, rognebærgele, tyttebærkrem og toast.
  • Urtestekt hjort, smørfrest sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, viltsaus og kokte poteter.
  • Tilslørte bondepiker.

Timianstekt elg

(Allergener: 3*,4,7,8,9,12)

 

  • Cantaloupemelon, spekeskinke, gressløkkrem og toast.
  • Timianstekt elg, rotselleripure, appelsinkokt gulrot, rognebærgele, timiansaus og urtestekte båtpoteter.
  • Multepannacotta.

Pepperstekt indrefilet av storfe

(Allergener: 1,3*,4,7,8,10,12)

 

  • Urtemarinerte reker, grønn salat, gressløkrømme og toast.
  • Pepperstekt indrefilet av storfe, smørdampet brokkoli, appelsinkokt gulrot, timianstekt sjampinjong, mild peppersaus og gratinerte poteter.
  • Marinerte jordbær og kanelmousse.

Urtestekt kalvefilet, 5-retters

(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,10,12)

 

  • Chili- og hvitløksmarinerte scampi og toast.
  • Kremet fiskesuppe.
  • Champagnesorbet og friske jordbær.
  • Urtestekt kalvefilet, smørdampet asparges, stekt sjampinjong, appelsinkokt gulrot, fløtesaus og ovnsstekte båtpoteter.
  • Pasjonsfruktpannacotta og friske bringebær.

Hvitløk- og rosmarinstekt lam

(Allergener: 3*,4,7,8,10,12)

 

  • Sitrus- og koriandermarinerte reker, frisk salat, gressløkrømme og toast.
  • Hvitløk- og rosmarinstekt lam, paprika og bønneragu, timianstekt sjampinjong, rosmarinsaus og ovnsstekte båtpoteter.
  • Anis- og kanelmarinerte tropiske frukter og likørkrem.
Allergener

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.